opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

O Kreševu

U gotovo samom geografskom središtu Bosne i Hercegovine na nekih 30 km zračne linije od Sarajeva, smjestio se grad Kreševo. Okružen iskonskom ljepotom stoljetnih šuma i obraslih hladovitih planina, svojim šarmom starog urbanog bosanskog gradića Kreševo može biti idealno mjesto za aktivan odmor i uživanje u netaknutoj prirodi.

Priroda je izdašno i skladno ukrasila ovaj cijeli neveliki prostor predjelima iskonske ljepote. Sjenovite dubine stoljetnih šuma smjenjuju se sa planinskim pašnjacima, mekanim poput najfinijeg tepiha. Desetine manjih i većih planinskih vodotoka - bistrih i studenih potoka i rijeka tisućama godina dubili su svoja korita stvorivši surovu ljepotu svojih dubokih kanjona pred kojom čovjek zastane nijem.

UniCredit Bank aktivno pomaže društveno korisne projekte te  kontinuirano pruža podršku humanitarnim i društvenim projektima i institucijama u zajednici u kojoj i sama radi i djeluje. Donacije UniCredit Bank mogu biti dodijeljene udrugama, ustanovama i neprofitnim organizacijama, te pojedincima kojima je pomoć neophodna. 
Sponzorstva 
Umjetnost, kultura i muzika 
UniCredit Bank je dio Grupe UniCredit koja nije samo jedna od najvećih bankarskih grupacija u Europi nego i jedan od najvećih partnera umjetnosti i kulture u sedamnaest europskih zemalja u kojima posluju njene članice. Mi u UniCreditu vjerujemo da kultura, ako se posmatra kao strateški resurs, može donijeti ogromnu vrijednost i potaknuti nove ideje, što je od ključnog značaja za održivi društveni i ekonomski rast. 
Stoga, nadahnuće i kreativnost predstavljaju pokretače inovacija i rasta u našoj banci. UniCredit Bank kroz podršku kulturi i umjetnosti, ima cilj izraziti našu filozofiju: Kultura dijaloga, različitost i moć kulturne razmjene. 
Eko projekti 
Činjenica je da naša naša planeta ima ograničenja i da svi imamo ograničena sredstva na raspolaganju. Održivo korištenje prirodnih resursa je ključ razvoja. Stoga svaki ekonomski igrač mora preuzeti svoju ulogu u zaštiti i očuvanju prirode. UniCredit Bank je prepoznala svoju ulogu, te provodi niz aktivnosti posvećenih ekološki osviještenom djelovanju u lokalnoj zajednici, sa ciljem da se pozicionira kao banka koja unapređuje životnu sredinu, brine o okolišu, utiče na buđenje eko svijesti građana u našoj lokalnoj zajednici i povećava konkurentnost Bosne i Hercegovine. 
Sport 
Pružajući podršku sportskim aktivnostima i klubovima u Bosni i Hercegovini potičemo razvoj temeljnih vrijednosti svakog civiliziranog društva: toleranciju, prijateljstvo i altruizam među djecom i mladima. 
Medijsko sponzorstvo 
UniCredit Bank može pružiti podršku organizaciji koja posjeduje prava za emitovanje i/ili je ovlaštena za ustupanje medijskog prostora za različite manifestacije. 
UniCredit Bank ne podržava:

Političke stranke ili pokrete i njihove organizacije, 

Sindikalne organizacije ili patronažne organizacije,

Religijske institucije.

PRINCIPI APLICIRANJA

Kako bismo efikasno, objektivno i profesionalno evaluirali sve pristigle zahtjeve za odgovarajućim vidovima pomoći, odlučili smo koristiti LINESPONSOR® on-line web operativni sistem za procesuiranje Vaših zahtjeva. 
Najljubaznije molimo da ne šaljete dodatne e-mail, fax poruke, niti nas telefonski pozivate, jer je ovaj način apliciranja jedini koji UniCredit Bank prihvata, a u slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima kontaktirat će Vas ovlaštena osoba iz UniCredit Bank. 
Na svaku Vašu potpunu aplikaciju bit će odgovoreno najkasnije u roku 30 dana od dana apliciranja. 
Da biste uopće imali mogućnost da Vaša aplikacija bude odobrena, istu morate poslati najkasnije 30 dana prije početka projekta za koji aplicirate. U protivnom, Vaša aplikacija neće biti uzeta u razmatranje.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17